Junior-ontwikkelaar in Java

Wij zijn op zoek naar een junior Java developer (m/v) voor een IT bedrijf dat consultancy aanbied aan bedrijven die in het proces zijn van het uitbreiden van hun services en willen investeren in een servic gebaseerde infrastructuur en hiermee alle processen en transacties te centraliseren zonder dat de end user hier iets van merkt.

Junior-ontwikkelaar in PHP, HTML5, JAVASCRIPT

We zijn op zoek naar ontwikkelaars (m/v) met kennis van PHP, HTML5, JAVASCRIPT, web in realtime die willen werken voor een bedrijf dat zich toelegt op het verbeteren van dagelijkse werkzaamheden van ondernemers via een eenvoudig te gebruiken applicatie.Voor een duurzaam reisbureau dat gepersonaliseerde rondleidingen in Colombia aanbiedt, zijn we op zoek naar een digitale marketingstagiair.
Het bedrijf richt zich op verantwoord toerisme en ecotoerisme. Ze geloven dat hun bedrijfsmodel om winst terug te verdienen in de gemeenschap de beste manier is om een positieve verandering in Colombia te bewerkstelligen.

Database Manager

Voor een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor het genereren van afspraken, zoeken we voor 40 uur per week naar een database manager. Het bedrijf genereert verkoopkansen voor bedrijven door prospectie en cold-calling en het geven van aanvullende verkooptrainingen.