Affiliate worden

Wie zijn we

Paisa Internship is een jong en dynamisch stagebureau dat zich richt op het aanbieden van de perfecte stageplek in Medellin. Een Paisa is een inwoner van de Colombiaanse stad Medellin.

Wij bieden hulp bij het vinden van een woning in Colombia in combinatie met een cursus Spaans en regelen een ophaaldienst vanaf de luchthaven om ervoor te zorgen dat je stage in Zuid-Amerika de ideale leerervaring is die je altijd voor ogen had. En Paisa Internship biedt je de nodige begeleiding bij het verkrijgen van de juiste documenten voor de Visa-procedure. Lees verder …

Team van lokale professionals beschikbaar

Persoonlijk ervaren en goedgekeurd

Aanvullende diensten om je resultaten te optimaliseren

Ondersteuning gedurende je hele verblijf

Laat je inspireren!

Waarom is MEDELLIN „The place to be“?

Een stage in Medellin biedt je een geweldige mogelijkheid om jezelf te leren kennen en jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. In 2012 werd Medellin gekozen als de meest innovatieve stad door de Wall Street Journal en de City-groep. Stagelopen in Medellin is een geweldige aanvulling op je CV, omdat het laat zien dat je ondernemend, onafhankelijk bent en vooral omdat je je Spaans zal verbeteren.

Innovatieve Stad

Medellin heeft de Lee Kuan Yew World City Prize 2016 gewonnen vanwege de voortdurende inspanningen om innovatie te bevorderen in stedelijke oplossingen en duurzame stedelijke ontwikkeling. De stad wordt geprezen voor het beste openbaarvervoersysteem in Latijns-Amerika.

Vriendelijke mensen

De “Paisa” bevolking heeft een Spaanse achtergrond, zijn ondernemend en werken hard. Paisas spreken zacht en snel, glimlachen gemakkelijk en houden van feestjes. Ze zijn trots op hun stad en werken er hard aan om het schoon en orderlijk te houden.

Rijke Cultuur

De cultuur in Medellin is sterk verbonden met de Paisa-cultuur, beroemd om hun Spaanse accent, keuken en gastvrijheid. Tegenwoordig heeft Medellin vele culturele bezienswaardigheden en verschillende nationale monumenten van Colombia.

Ontspanning en Nachtleven

De stad wordt kosmopolitischer en heeft een verscheidenheid aan internationale restaurants. Medellin heeft veel culturele bezienswaardigheden, waaronder ongeveer 40 musea, 21 openbare parken, 28 theaters en verschillende openbare bibliotheken. Het nachtleven in de weekeinden, in disco’s, pubs, parken en bepaalde speciale straten, wordt traditioneel rumba genoemd.

Aangenaam Klimaat

Medellin is de bijgenaamd “stad van de eeuwige lente” vanwege het milde klimaat. Medellin heeft het hele jaar door een constante temperatuur van ongeveer 27 graden Celsius.

Veiligheid

Dankzij een reeks van innovatieve burgemeesters die de armste heuvelwijken hebben geïntegreerd bij het stadscentrum in de vallei, kan Medellin nu als veiliger beschouwd worden dan veel Amerikaanse en Europese steden.

Onze Pakketten

Ons streven is om studenten de perfecte stageplaats te bieden. Selecteer het ideale pakket voor uw stage-ervaring.
gold package

GOUD Pakket

Learn & Explore in Medellin. Welkom op deze unieke ervaring in de stad van de eeuwige lente.
MEER WETENAANMELDEN
platinum package

PLATINUM Pakket

Beleef de complete Paisa ervaring – Wij regelen alles!
MEER WETENAANMELDEN
diamond package

DIAMANT Pakket

Jij beslist welk comfort je wilt. En wij zorgen ervoor dat je de complete Medellin-ervaring krijgt.
MEER WETENAANMELDEN
Buddy Program button

BUDDY Programma

Het delen van de “Learn & Explore”-ervaring met je beste vriend(in) is een geweldige kans. Daarom bieden we jou een refund van 10% als je vriend(in) zich ook aanmeldt bij ons programma.
AANMELDEN

Ervaringen

Neem het niet van ons aan, lees hier de ervaringen van onze stagiaires. Click “Lees verder” voor een gedetailleerd verslag, geschreven door de student, voor een mening uit de eerste hand over hun Medellin stage ervaring.

Tim, 24

“Ik heb een positieve ervaring gehad met Paisa Internship. Alles werd tijdig geregeld en voor een scherpe prijs. Ik ben opgehaald van het vliegveld, en heb me daardoor meteen vanaf het begin thuis gevoeld in Medellin.”
Jesse stagiair

Jesse, 21

“Werken met Paisa Internship was voor mij een geweldige ervaring. Toen ik hen benaderde, gingen ze direct op zoek naar een stageplaats voor mij en binnen twee weken hadden ze er al een. De volgende dag hadden we direct een Skype-gesprek met het betreffende bedrijf om duidelijk te maken wat ieders verwachtingen van de stage waren. Alles is toen heel snel en op een professionele manier geregeld. In drie weken kon ik beginnen met mijn stage en alles ging uitstekend. Alle partijen waren zeer tevreden met de resultaten en ik zou Paisa Internship zeker aanbevelen”.

Het startpunt van elke overwinning is verlangen.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP!

Onze Blog

Hou onze blog in de gaten, voor het laatste nieuws en interessante wetenswaardigheden over Medellin, en leven en werken in deze imponerende wereldse stad.

FACEBOOK

@Paisainternship

INSTAGRAM

@paisainternship

LINKEDIN

@paisa-internship

GOOGLE+

@paisainternship

YOUTUBE

@Paisa Internship

SKYPE

paisainternship