Lokatie Medellin

Stagiair grafische vormgever en webdesign

Voor een Nederlands bedrijf gevestigd in Medellín, zijn we op zoek naar een stagiair grafische vormgeving en webdesign (m/v). Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende digital marketing diensten zoals Google AdWords (SEA), search engine optimization (SEO), social media marketing. Door hun uiteenlopende klantenbestand heeft het bedrijf de kennis en ervaring om binnen elke sector goede online marketingstrategieën op te zetten. Tevens, zijn specialisten werkzaam die erg veel affiniteit met online marketing hebben en voor vele grote en kleine bedrijven gewerkt hebben. Doordat je nauw met collegas samenwerkt, kun je je binnen no time ontwikkelen als online marketeer.

Stagiair online marketer

Voor een Nederlands bedrijf gevestigd in Medellín, zijn we op zoek naar digital marketing stagiairs (m/v).

Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende digital marketing diensten zoals Google AdWords (SEA), search engine optimization (SEO), social media marketing.  Door hun uiteenlopende klantenbestand heeft het bedrijf de kennis en ervaring om binnen elke sector goede online marketingstrategieën op te zetten. Tevens, zijn specialisten werkzaam die erg veel affiniteit met online marketing hebben en voor vele grote en kleine bedrijven gewerkt hebben. Doordat je nauw met collegas samenwerkt, kun je je binnen no time ontwikkelen als online marketer.

Trainee Business Developer

Voor een gedreven internationaal georiënteerd bedrijf in IT-consultancy welke B2B software ontwikkeld, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair (m/v) die het sales team kan versterken. De werkzaamheden zijn volledig remote wat wilt zeggen dat de kandidaat sterk zelfstandigheid vertoont en initiatief durft te nemen. Dankzij de hulp van de stagiair kan het bedrijf zich meer focussen op zijn eigen ontwikkeling aangezien de stagiair een hoog aantal taken zal overnemen.

Stagiair digitale marketing

We zijn op zoek naar een digitale marketing stagiair (m/v) met ondernemerstalent, voor een klein maar groeiende digital marketing onderneming gevestigd in Medellin. Het bedrijf was opgericht om andere ondernemers te helpen om hun creatieve potentieel te bereiken. Het bedrijf heeft als kernwaarden: Innovatieve ideeën uitbrengen welke uitgevoerd worden door creatieve mensen.